Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας, η εταιρία μας σας δίνει την δυνατότητα να αλλάξετε ή να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα τιμολόγησης του. Το χρονικό διάστημα υπολογίζεται μεταξύ της ημέρας τιμολόγησης στο πελάτη και της ημέρας άφιξης του επιστρεφόμενου προϊόντος στην εταιρία.

 

Το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί. Επιπλέον, η συσκευασία του θα πρέπει να μην έχει ανοιχτεί, φθαρεί ή καταστραφεί. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα περιεχόμενα της συσκευασίας, όπως αξεσουάρ, εγχειρίδια και άλλα. Μετά την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος η εταιρία θα ελέγξει την κατάσταση αυτού και της συσκευασίας του. Εφόσον πληρούνται όλοι οι όροι και προϋποθέσεις, θα δώσει την έγκριση της για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

 

Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από το σχετικό παραστατικό αγοράς το οποίο αποδεικνύει την συναλλαγή (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή Δελτίο Αποστολής).

 

Το προϊόν θα πρέπει να παραδοθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας. Μπορείτε να παραδώσετε το προϊόν στο κατάστημά μας ή να το αποστείλετε στις κεντρικές αποθήκες μας. Τα έξοδα αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος επιβαρύνουν τον αγοραστή. Εξαιρείτε η περίπτωση όπου το προϊόν επιστρέφεται λόγο αποστολής λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος από τη εταιρία μας.

 

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα ηλεκτρονικού εμπορίου της εταιρίας είτε τηλεφωνικά (τηλ.: 2109358431,2109358432) είτε αποστέλλοντας email στο info@wheelmania.gr στο οποίο θα αναγράφεται τους λόγους αλλαγής ή επιστροφής. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχτεί επιστροφή προϊόντος εάν πρώτα δεν έχει ενημερωθεί σχετικά.

 

Επιστροφές προϊόντων που δεν πληρούν τους παραπάνω όρους δεν θα γίνονται δεκτές.